0% kreditkort

Disse dage, konkurrerer kreditkort () i Det Forenede Kongerige med hinanden på to meget attraktive tilbud med en overskrift på 0%. Disse 0% credit cards vil være enten balance overførsler; indledende Køb tilbud eller en kombination af to. Denne artikel ser på, hvordan man får det bedste ud af disse typer af kort og ting til, kreditkortselskaber vil have dig til at gøre og derfor ting at undgå. Der er en åndsretning, der mener, at disse typer af kort vil snart være en saga blot som de koste kreditkortselskaber for meget overskud, som forbrugerne få klogere til faldgruberne.
En balance overførsel kreditkort () er dybest set et tilbud på enten en nul rente eller meget lav rente for en nærmere fastsat periode. Den typisk periode er 6 måneder, selv om der er variationer over dette og har der endda været nogle lave priser angivet nemlig levetiden i balancen. Disse bliver dog sjældent. Når tilbuddet udløber så den udestående saldo vender tilbage til den normale sats på køb. Dette er meget vigtigt, som på dette tidspunkt kreditkortselskabet vil håber, at forbrugerne ikke vil gøre noget og så virksomheden kan begynde at tjene penge på balancen.
En 0% køb tilbud (kreditkort) har mange ligheder med balance overførsel tilbud. Den indledende sats og periode er normalt 0% og 6 måneder på samme måde som balance overførsel. Også, når perioden udløber den udestående saldo er den standard sats på køb. Det er vigtigt at bemærke, at den indledende sats ikke gælder på ubestemt tid på køb foretaget i perioden, men gælder kun for varigheden af den indledende periode.
Det er ofte tilfældet, kreditkortselskaber vil tilbyde både balance overførsel og 0% ved køb på det samme kort. Når dette ikke er tilfældet det er klogt at holde balance overførsler og køb af separat. Dette er fordi balance overførsel del af en udestående saldo vil blive betalt hurtigere end normalsatsen køb. Derfor en stigende del af saldoen vil blive standardsatsen og balance overførsel del vil falde hurtigere. Der er intet til hinder for forbrugeren at få et kreditkort med en balance overførsel og en separat lav rente kreditkort for eventuelle køb skal foretages. På den måde fordelene af tilbuddene maksimeres.
I Resumé balancen, overførsel og 0% købstilbud kan være til stor gavn for forbrugeren forudsat at forbrugeren forstår at bruge tilbuddene til deres fordel. En grad af disciplin er nødvendige i forvaltningen af tilbagebetalinger. Også, kortindehaveren skal være opmærksom på eventuelle sanktioner, der kan forårsage tilbuddet om at blive annulleret. Bevæbnet med denne viden og disse kort kan bringes til at arbejde for forbrugeren, men husk, at når man sammenligner kreditkort () til at betale lukke opmærksom på den typiske APR, som er, altid udtalt, hvor UK kreditkort fremmes.