Beslutte mellem sikrede og usikrede lån

At finde de rigtige lån for dig og dine finansielle behov er vigtigt… efter alt, ønsker du ikke at betale mere for dit lån end du absolut skal. Når shopping for et lån, kan du dog finde dig selv over for en beslutning mellem ansøger om sikrede og usikrede lån.

Hvis ikke du er helt sikker på hvad forskellen er, eller hvilken type lån der passer til dig, så oplysningerne nedenfor bør kaste lidt lys over disse to forskellige typer af lån, og når det bedste tidspunkt er at bruge hver.

Definere sikrede lån

Sikrede lån er kaldt det, fordi de bruger sikkerhed (som er et element af værdi, der kan sælges for at inddrive de penge, der har været lånt, hvis låntageren er ikke i stand til at tilbagebetale lånet) som sikkerhed for tilbagebetalingen af lånet. Som følge af den sikkerhedsstillelse, der bruges til sikring af lånet, er banker og andre långivere normalt mere villige til at give lavere rentesatser for sikrede lån. Rente tilbydes afhænger kreditvurdering af den, der ansøger om lånet samt den værdi og lethed i at finde et marked for den vare, der bruges som sikkerhed.

Definere ikke-sikrede lån

Som navnet indikerer, er usikrede lån lån, der ikke bruger sikkerhed som garanti for, at lånet vil blive tilbagebetalt. På grund af dette er usikrede lån meget mere tilbøjelige til at have en højere rente. Disse lån er stadig fordelagtigt, men da der ikke er nogen sikkerhedsstillelse, der kunne blive beslaglagt og sælges af en bank eller anden långiver. Usikrede lån er generelt gives til personer med god kredit, men afhængigt af beløbet, der skal lånes der er nogle ikke-sikrede lån, som udbydes til personer med mindre end perfekt kredit så godt.

Hvornår skal du bruge sikrede lån

Sikrede lån kan bruges i en række forskellige omstændigheder, især i de tilfælde, hvor den person, der ansøger om lånet ikke har bedst af kredit. Dette betyder ikke, at sikrede lån bruges udelukkende af personer med dårlig kredit; mange folk med god kredit stadig vælge at bruge sikrede lån til deres behov, fordi de kan få en lavere rente på måde.

Derudover nogle værdifulde elementer såsom fast ejendom og biler tjene som sikkerhed for deres eget lån og derfor har ikke meget af en mulighed udover sikrede lån. Jo større beløb til lånes er, jo mere sandsynligt er du nødt til at tage et lån med sikkerhed at låne den.

Hvornår skal du bruge ikke-sikrede lån

Da de ikke har garantien for sikkerhed, er banker og andre långivere generelt meget mere forsigtig, når du udsteder usikrede lån. For lavere-værdi lån, men kan usikrede lån være meget nyttigt. Driftslån, der er usikker kan spare på papirarbejde og fjerne frygten for at miste din sikkerhed, alt imens ikke såre dig for meget med en højere rente på grund af den forkortede mængden af tid, det tager for at tilbagebetale lånet.

Selvom mange långivere tøver med at gøre usikret lån til enkeltpersoner med dårlig eller dårlig kredit, kan en grundig søgning hjælpe dig med at finde långivere villige til at gøre usikret lån til enkeltpersoner uanset deres kredit. Dette kan være nyttige i at fange på nogle regninger, konsolidere dem i én usikrede lån betaling.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: