Drage fuld fordel af din 401 (k) – hvor godt kender du din Plan.

Drage fuld fordel af projektplanen 401 (k) i dag kan hjælpe dig med at opnå finansielle mål hurtigere, og giver nok indkomst for en behagelig pensionisttilværelse. For de fleste arbejdende folk, Social sikkerhed kontrol alene ikke vil være nok til at opretholde den levestandard, de er vant til, når de ikke længere arbejder. Hvis du er heldig, tilbyder din arbejdsgiver en 401 (k)-planen, der, hvis de anvendes fornuftigt og til den fulde fordel, kan give dig med ekstra indtægt for din gyldne år.
401(k) planer er meget forskellige afhængigt af den arbejdsgiver, der sætter reglerne. Den eneste måde at få mest ud af planen er at få at vide det og gøre informerede valg.
Ting du bør vide:
-Hvad er den maksimale procentdel af din løn, du er i stand til at bidrage (Se også 401 (k) bidrag grænser fastsat af IRS)?
-Er din arbejdsgiver matchende bidrag? Hvis ja, hvad er din minimumsbidrag, før din arbejdsgiver bidrag starter, og hvad er maksimalt?
-Hvad er antallet år, du skal være med virksomheden (såkaldte retserhvervelsen) at være berettiget til arbejdsgiverbidrag til din 401 (k)?
-Hvor ofte kan du skifte mellem de tilgængelige investeringsmuligheder?
-Er indtjening bogføres til kontoen på grundlag af ugentlige, månedlige eller kvartalsvise? Når du får dit kontoudtog? Bemærk, det er altid mere gavnlige, hvis indtjening er tilføjet til din saldo oftere.
-Hvilke metoder kan du bruge til at få adgang til kontoen? Telefonisk på internettet eller kun skriftligt?
-Gik du sprede dine penge blandt forskellige investeringer for at reducere risikoen?
-Har du lære nok om de investeringer, du bruger?
Kender du at 401(k) planer ikke er forsikret ved den føderale regering, og dens investeringer er i fare? Men forskellige investeringer medfører forskellige grader af risiko. Det er altid bedst at sprede dine investeringer ved at investere i forskellige typer aktiver. For at finde ud af mere om 401(k) investeringsmuligheder, skal du bede administratoren plan oplysninger. Finansielle magasiner, Prospekt og brochurer kan være en god kilde til læring om særlig investeringsmuligheder.