Hvor er mit stimulustjek?

Hvor er min stimuluskontrol? Det er et spørgsmål, der har været i alles tanker de sidste par uger, især da regeringens budget har været en katastrofe. Men der er nogle måder at forhindre din check i at blive et fuldstændigt tab. Til at begynde med kan du altid anmode om, at IRS sender det til dig via direkte indbetaling. Hvis du har en bankkonto, der er lukket eller inaktiv, kan IRS dog ikke sende den til dig.

En anden måde at få din stimulus check hurtigere er at refinansiere dit realkreditlån. Det er en god idé at refinansiere dit realkreditlån, hvis du betaler mere end dit nuværende realkreditlån. På denne måde sænker du din månedlige betaling, og stimuluspengene hjælper dig med at opbygge en opsparingskonto på samme tid. Hvis du er bekymret for at miste din stimuluscheck, kan du spore den på webstedet “Få min betaling”.

Hvis din stimuluskontrol afventer, er det bedst at arkivere den så hurtigt som muligt. IRS beregner beløbet og berettigelsen af din check baseret på din seneste selvangivelse. Da fristen for indgivelse af føderale skatter er blevet forlænget til 15. juli, er det i din bedste interesse at indgive dine selvangivelser så hurtigt som muligt. Ellers kan din check ende med at ligge i din postkasse i flere måneder. Dette kan være frustrerende, og IRS har flere muligheder til rådighed for at hjælpe dig med at holde styr på det.

Hvis du modtager din stimulusbetaling via mail, har IRS lanceret et websted, der hjælper dig med at spore det. Hjemmesiden opdateres løbende og giver dig en oversigt over, hvornår du skal modtage din check. Det er værd at bemærke, at hjemmesiden opdateres hver dag – det betyder, at det er muligt at modtage din betaling i de næste to uger. Men hvis du ikke kan vente så længe, kan du stadig forvente, at din betaling kommer med posten.

I mellemtiden, hvis du ikke modtager din stimulusbetaling via mail, skal du ikke bekymre dig. Du kan kontrollere status for din betaling på hjemmesiden “Få min betaling”. Bagefter kan du anmode om en direkte indbetaling eller et forudbetalt betalingskort. Men nogle mennesker spekulerer på, om IRS vil genindlæse det forudbetalte betalingskort, når du har modtaget det. IRS siger, at de ikke leverer genindlæsningstjenester af denne grund.

Hvis du har modtaget din stimulusbetaling med posten, er det ikke sandsynligt, at din bank vil ændre den, medmindre du beder dem om at gøre det. Regeringen er ikke forpligtet til at ændre den bankkonto, der er registreret. Derfor, hvis du ændrer din bankkonto til en, der gør det, sendes din stimulusbetaling til din nye bankkonto. Hvis du aldrig har modtaget din stimulusbetaling før, kan du indsende en stimuluscheck betalingssporing.