Hvordan køber på margen virker

Hvis du er opmærksom på finansiering og investeringer nyheder, kan du høre noget fra tid til anden om at købe på margen. Det lyder spændende, at være i stand til at købe store mængder af aktier eller andre værdipapirer uden at skulle betale de fulde omkostninger ved dem… i de fleste tilfælde, selv om, det er alle de oplysninger, der er givet og det efterlader dig til at spekulerer på, præcis hvordan køber på margen fungerer. Hvis du er i denne situation, så oplysningerne nedenfor er designet til at give dig flere detaljer på margin handel og kan hjælpe dig med at afgøre, hvorvidt køber på er margin rigtige for dig.

Bør du beslutter dig at prøve din hånd på margin trading, gøre det med omtanke… der er jo en masse penge, der kan blive lavet, men handel på margen uden at indse, hvordan og hvad du skal gøre kan også koste dig til en hel del penge.

En Definition af køb på margen

Før du kommer ind i hows og whys af margin handel, er det vigtigt, at du indser, præcis hvad køb på margen virkelig er. I det væsentlige, er købe på margin som at få et lån fra din børsmægler, der vil gøre dig til at købe større mængder af aktier og værdipapirer end du muligvis faktisk råd til på tidspunkt.

De midler, der betaler du gå ind i en særlig type af kurtage konto kendt som en margen konto, og fungere som et depositum mod den samlede pris for køb. Resten af prisen skal betales til mægleren, enten når du sælger bestandene eller efter en forudbestemt interval.

Krav til en margen køb

På grund af den specielle type Køb kræver at margin handel, du har oprettet kontoen margin før at være i stand til at gøre nogen margen sejladser. Selv love angående køb på margen kan variere fra land til land, i de fleste tilfælde oprettelsen af en margen konto kræver, at kurtage har din underskrift på filen bemyndiger dem til at oprette kontoen.

Der kræves også en minimum indbetaling for en margen konto, som kan være i tusindvis… for mange brokerages, imidlertid kræver de i stedet, at mindst 50% af værdien af det påtænkte Køb anvendes som depositum for kontoen margin selvom nogle måske kræver så høj som 60-75% for et første køb.

Køb gjort ved køb på margen udnytter værdien af din indbetaling samt et supplerende beløb, som er lånt fra brokeren… for erfarne forhandlere kan det være op til 50%, selvom du kan vælge at låne mindre for enhver handel.

Der kan også være supplerende bestemmelser om hvilke aktier og værdipapirer kan købes, samt en minimumspris for enhver individuel stock aktie.

Betaling af udestående omkostninger

Som med ethvert lån, skal penge lånt for et køb på margen tilbagebetales rettidigt. Normalt, er pengene gendannet, når købt aktier eller værdipapirer sælges… den del, der var lånt fra mæglerfirma tilbagebetales først, og den resterende del derefter går til aktionæren. Ved langsigtede investeringer, der er købt på margen, men kan betalinger være nødvendigt på regelmæssigt at opretholde margin lån.

Ikke bør du lave de krævede indbetalinger til at opretholde margenen og betale ned lånet, mægleren kan kræve dig til at sælge din bestand, så de kan genvinde deres penge.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: