Veteran iværksættere voksende i rækker

Når jeg ikke kører mit eget business, skrive artikler om forretning, taler til grupper og organisationer om forretning, eller rådføre sig med virksomheder, der ønsker mit råd om driften af deres virksomhed, underviser jeg en ugentlig klasse om emnet (pleje at gætte?) starte og drive en virksomhed.
For at citere min hyppigt nævnt og wise-beyond-hendes-år teenage datter, Chelsea, “far, du virkelig har brug at få et liv.” Denne rådgivning kommer fra et barn, der mener, at alle veje fører til indkøbscenter.
Hvad min ældste afkom ikke forstår, er, jeg har et godt liv. Faktisk, lever jeg det liv, jeg har altid drømt om at leve. Mit liv sker bare for at dreje rundt om planeten Business. Jeg er en iværksætter narkoman, en business junkie. Business er min chokolade, min Krispy Kreme doughnut, min nikotin, min koffein, min crack. Måske vil jeg begynde en 12-trins program for iværksættere, der ønsker at sparke vanen og opkræve et cover til få. Hej, mit navn er Tim, og jeg er en iværksætter… Lyder som en god forretningsidé til mig.
Ud af alt, hvad jeg gør jeg får mest glæde taler og undervisning. Måske er det den gamle stand-up komiker i mig, men feeds intet min afhængighed som stående foran et værelse af iværksættere taler om op-og nedture, ins og outs, do ‘s og don’ts for business.
Min seneste klasse af ivrige iværksættere er en speciel én i, at det består næsten udelukkende af amerikanske militære veteraner: næsten to dusin mænd og kvinder i alle aldre, der enten har en forretningsidé i tankerne eller er ved at faktisk starte og drive en virksomhed.
Gå rundt i lokalet, spurgte hver elev til at stå op, jeg præsentere sig selv og tale lidt om deres forretningsidé og hvad de forventer at få fra klassen. Da jeg lyttede til hvert Vet tale, jeg var imponeret over den hele gruppen exuded lidenskab. De fleste nye iværksættere elsker at tale om deres forretningsidé, men denne gruppe var en eller anden måde anderledes. De var mere præcise i deres tænkning, mere intense, mere lidenskabelig end den gennemsnitlige iværksætter. Denne gruppe var ikke kun begejstrede ved udsigten til at starte deres egen virksomhed. De var ligefrem ivrige om det.
Da hver Vet stod at tale om deres idé og deres forventninger, resten af gruppen hang på hvert ord og var virkelig interesseret i hvad der blev sagt. Den typiske iværksætter er kun interesseret i hans egen venture og har en hård tid fingerer interesse i nogen andens. Det var ikke tilfældet her. Hver Vet ikke kun lyttet intenst, men empathized med taler, som om de var ved at tage en interesse i den talendes idé og var ivrige efter at hjælpe taleren lykkes. Det var som om den gruppe, der havde aldrig mødt før, havde kommet sammen som et enkelt sammenhængende enhed med en mission for øje: at få succes i erhvervslivet.
Temaet blev: ingen mand (eller kvinde) venstre bag, i kamp og i erhvervslivet.
Jeg meningen, jeg ikke skulle have været alt for overrasket. Disse var jo højt uddannede, meget disciplinerede individer, der har tilbragt tid i alle hjørner af kloden i forhold de fleste af os kan kun forestille mig. En ung iværksætter var især så frisk tilbage fra Mellemøsten at man næsten kan forestille sig sand på gulvet under hans støvler.
De er en imponerende gruppe, ja, og det er mit privilegium at tjene som deres leder for de næste seks uger. Jeg lærer meget mere fra dem om den menneskelige ånd end de lærer fra mig om forretning. Jeg håber, de ser det som en fair handel.
Veteran iværksættere der dukker op som en af de hurtigst voksende segmenter af nye iværksættere. Ifølge en undersøgelse for nylig Small Business Administration (SBA) er der cirka 4,2 til 5,5 millioner veteran-ejede virksomheder i USA. Undersøgelsen viste yderligere, at 22% af veteraner er enten overvejer starter eller købe en virksomhed i den nærmeste fremtid er i business opstart eller købe fase nu.
SBA undersøgelsen blev udført som følge af The veteraner iværksætteri og små Business Development Act af 1999, som kræves af SBA Office for Advocacy at udvikle oplysninger om de forskellige programmer designet til at hjælpe veteran og service-handicappede veteraner få succes i erhvervslivet.
SBA undersøgelse fandt, at:
Mere end en tredjedel af “nye veteran-iværksættere” og nuværende veteran virksomhedsejere opnåede færdigheder fra deres aktiv tjeneste, der var direkte relevante for virksomhedsovertagelse. Dette bør ikke komme som nogen overraskelse når du overveje intensiteten af uddannelsen og vægt på disciplin, der kommer med militær uddannelse.
I løbet af deres karriere modtager typisk længerevarende Veteran mindst overfladisk uddannelse i alt fra tidsstyring medarbejder forbindelser til overvågnings teknikker til håndtering af underordnede (medarbejdere) til budgettering og bogføring for at levere chain management og så videre og så videre.
En organisation, der arbejder hårdt for at fremme iværksætteri blandt veteraner er Veteran’s Corporation. Med hovedsæde i Alexandria, Virginia, Veteran’s Corporation regninger sig selv som “den komplette business kilde for aktuelle og potentielle veteraner og Service-handicappet Veteran virksomhedsejere, og for virksomheder, der er interesseret i at arbejde med Veteran-ejede virksomheder.” Veteraner Corporation er en 501(c)(3) non-profit corporation, der blev oprettet i 1999 af offentligretlige 106-50, som også sat en 3 procent mål for føderale indkøb til veteraner herunder handicappede tjenesteveteran-ejede virksomheder.
Veteraner Corporation serverer skiftes militært personel og alle veteraner fra USA ‘s væbnede styrker, National Guard og Reserve, søger at kæde dem sammen med partnere og køber agenter i både den offentlige og den private sektor.
Medlemskab til veteraner Corporation er gratis og tilgængeligt for alle skiftes militært personel og alle veteraner fra USA ‘s væbnede styrker, National Guard og Reserve. Medlemmer vil finde bistand med at sikre kapital til en virksomhed, iværksætter uddannelse, adgang til markeder og tjenester og business networking.
For mere information eller at ansøge om medlemskab besøge Veterans Corporation online på