Z Mesh, en innovativ gulvvarme System

Z Mesh er en topmoderne gulvvarme system, der fungerer godt i en række af indvendige steder samt på tagene for sne smelter. Z Mesh er en type af gulvvarme system, der vil give komfort og varme til forbrugerne i deres hjem eller kontor bygning. Z Mesh er nem at installere og viser en ekstra værdi til hjemmet. Det virker med de fleste typer af gulve, herunder hårdt træ, tæppe og laminatgulve og kræver ingen gulv opbygge. Z Mesh kan er installeret direkte på beton eller træ sub gulv og enten hæftes eller Limes til at forblive på plads. Forbrugere, der bor i koldere klimaer finde ekstra komfort og varme leveres af denne stil af radiant gulv varme ønskeligt.

Z Mesh-systemet er en lav spænding varmeelement, der opererer under tredive to volt. Det er en af de mest innovative systemer til rådighed i dag på markedet. Det består af en bronze skærm, der er rullet for nem installation. Trådnet kommer i ni eller tolv tommer bredder. Længden af ruller varierer afhængigt af størrelsen af det rum, du ønsker at installere din gulvvarme system i. Du kan installere det i et værelse, der er så små som tredive kvadratfod eller så stor som seks hundrede seventy kvadratfod på en termostat end et nyt tag aabenraa.

Trådnet, selv er meget tynd (svarende til skærm dør materiale) så vil ikke aflede opmærksomheden fra gulvet selv. I modsætning til andre typer af gulvvarme produkter, gulvet hæves ikke heller vil produktet blive synlig når du installerer din foretrukne type gulv over Z Mesh-systemet. Uanset om du vælger hårdt træ, fliser eller tæppe på dine gulve, vil du nyde den varme og komfort af produktet.

Du kan installere gulve over Z Mesh med ingen bekymringer på beskadige produktet. Du kan fastklæbe eller hæftning trådnet til sub gulv. Du kan lim, Hæft eller søm gennem produktet, når du installerer din gulvbelægning uden frygt for at skade varmelegemet. Sømning eller hæftning gennem produktet vil ikke skade varmelegemet, medmindre det få et nyt tag kommer i kontakt med noget elektrisk ledende. De fleste standard installationer af gulve vil ikke udgør et problem med dette, dog. Z Mesh Gulvbelægning er meget holdbar og kan modstå en masse slid og ælde ud over installere gulve over det. Det er også et sikkert produkt med lav spænding, så du kan røre trådnet direkte selv under drift.

Den transformer, der bruges til at drive systemet drives af et edb-system. Transformeren, selv bør blive installeret i en garage, loftsrum eller utility område i dit hjem. Computeren hele tiden overvåger enheden og vil diagnosticere eventuelle problemer, der måtte opstå. Hvis enheden begynder at fungere unormalt, vil det automatisk slukke. Denne sikkerhedsfunktion er stor for folk, der er bekymrede for at sikre sikkerheden for deres familie og at sikre, at enheden altid korrekt arbejde. En LED lyspanel viser status for enheden på alle tidspunkter, så du kan altid få ajourførte oplysninger om dets status.

Installation af varens Z Mesh er hurtig og nem. Det første trin i installation skal læse installationsmanualen, fastslå det samlede areal af rummet hvor enheden installeres og bestille dine materialer fra Z Mesh. Du skal derefter en elektriker til at installere magt at kontrolboksen. Enhver autoriseret elektriker vil kunne gøre dette. Derefter vil du fastlægge Z Mesh på sub gulv, installere kontrolboks og transformer og endelig programmere termostaten. Vejledningen er klart præciseret i detaljer i installationsmanualen. Når enheden er installeret, kan du begynde at installere dit gulv af valg på toppen af systemet.

Mennesker, der bor i koldere klimaer vil få meget gavn i at bruge denne alternative varmekilde i deres hjem. Når du går rundt i huset i bare fødder, vil man især glad for, det er installeret. Z Mesh produkt er robuste, holdbare, nem at installere og sikkert for både hjem og kontor programmer. Z Mesh bruges også til under rullesten tag afisning.